Seminar: Proces om bæredygtighed for BITVAs medlemsvirksomheder

Den bæredygtige dagsorden har fået momentum, og har potentiale til at blive en af de største omstillingsprocesser for alle sektorer siden digitaliseringen. Kravene til at dokumentere eget miljøaftryk forventes at stige markant de kommende år. Samtidig betyder omstillingen nye forretningsmuligheder for dem, der kan få øje på dem.

Sammen med Hansen & Ersbøll Agenda har vi valgt, at vi i BITVA sætter en proces i gang, som skal give et samlet overblik over: ➢ Hvor branchen bedst kan reducere sit miljøaftryk og hvordan vi kan måle det. ➢ Hvilke tendenser den bæredygtige omstilling skubber på, som kan have betydning for fremtidige forretningsmuligheder for branchen. For at sætte processen i gang, vil vi gerne inviterer branchens ildsjæle til et heldagsseminar (tilmelding efter ”først-til-mølle”, da der er et begrænset antal pladser), den 21. juni kl. 9.30 – 15.30 på Børsen.

På dagen præsenteres vi for den bæredygtige dagsorden og dens udfordringer samt muligheder for branchen. Herefter skal vi dele viden om og inspirere hinanden til at skubbe til grænserne for 1) hvor vi som branche kan bidrage til en bæredygtig omstilling og 2) hvilke forretningsmuligheder den bæredygtige omstilling kan give branchen.

Foreløbig dagsorden for dagen:


*I ugen før seminaret får du tilsendt et par refleksionsspørgsmål, som forberedelse til videndelingen.

Tilmelding