Digitale kompetencer gennem Digital Ledelseskultur

Mange SMV’ere har ganske enkelt ikke en strategi for, hvordan de skal agere og få samspil mellem de mange forskellige digitale tiltag.

Digital Ledelseskultur er en del af SVM:digital under Erhvervsstyrelsen. Et forløb kan anbefales inden (eller evt. samtidig med), at virksomheden har modtaget midler fra tilskudspuljen til indkøb af privat rådgivning gennem SVM:digital.

Forløbet har fokus på at udvikle DIN virksomhed

  • Har du behov for at få inspiration og viden til at løse de digitale udfordringer, som I står overfor?
  • Har du digitale tiltag, du gerne vil have igangsat?
  • Har du og dine medarbejdere brug for at blive opgraderet på det digitale område?

Har du lyst til at arbejde med nye tiltag og få målrettet sparring på jeres konkrete udfordringer?

Deltag på webinaret den 23. november kl. 9.00-10.00, hvor Mogens Bjerre, lektor på CBS, Dennis Wollbrink projektleder fra Digital Ledelseskultur og salgschef Susanne Søvsø fra Gustaf Fagerberg A/S fortæller om muligheder og forløb gennem Digital Ledelseskultur.

Hvem kan deltage?
Forløbet er for dig, der ønsker at få inspiration og kompetencer til at være på forkant med udviklingen. Det er et krav, at min. to personer pr. virksomhed deltager i forløbet (én leder og én nøglemedarbejder).

Pris
Forløbet på 10 måneder koster blot 6.000 kr. pr. virksomhed, da projektet er finansieret af EU’s Socialfond.

Hvornår
Der starter forløb for medlemmer af Dansk Erhverv primo januar 2021 – der er online kick off den 14. december 2020. Varigheden for forløb er 10 måneder og varierer mellem workshops og hjemmearbejde. Forløbene bliver tilrettelagt og skræddersyet til virksomhederne. Der er plads til 7-10 virksomheder pr. forløb, så hurtig tilmelding anbefales!

Vil du høre mere?
Kontakt projektleder Dennis Wollbrink på tlf. 5194 4012 /dennis@ldcluster.com eller Marianne Eltong Gade, tovholder i Dansk Erhverv på tlf. 3374 6227 / meg@danskerhverv.dk

TILMELD DIG WEBINARET HER

Når du er tilmeldt, vil du få tilsendt et link til webinaret, dagen før det afholdes.