Webinar: Fremtiden for dansk engroshandel

Danske kunder interesserer sig nu meget mere for klima og miljø. En ny generation af ledere har helt andre værdier end tidligere generationer. Den teknologiske forandringshastighed øges. Engrosmarkeder integreres og konsolideres. Der er mange forskellige udviklingstendenser, som vil komme til at påvirke dansk engroshandel, men hvilke har størst betydning, og hvordan kan danske engrosvirksomheder forberede sig på en fremtid, der er usikker på så mange fronter?

Dansk Erhverv indbyder nu, i samarbejde med DAMVAD Analytics, til en strategi- og inspirationsworkshop, hvor netop fremtiden skal analyseres og diskuteres. 

På workshoppen vil vi præsentere de vigtigste spørgsmål, som danske engrosvirksomheder skal forholde sig til, og give eksempler på, hvordan virksomheder har forberedt sig på fremtiden. 

Når du går hjem fra dagen, vil du have inspiration og værktøjer til at foretage en række konkrete strategiske valg, som I kan bruge til at forberede jeres virksomhed på en usikker fremtid. Samtidig vil dagen byde på viden- og erfaringsdeling samt give anledning til at netværke med andre virksomheder, der står overfor den samme usikre fremtid. 

Tilmeldingsfrist d. 3. december 2020