Metrologi

Metrologigruppens interesseområde er generelle problemstillinger vedrørende salg af metrologiprodukter i Danmark samt den generelle udvikling inden for faggruppens produktområde, geometrisk måleudstyr og software.

Der er fokuseres på at udbygge medlemsvirksomhedernes viden og kendskab til hinanden bl.a. for at opbygge og styrke netværkssamarbejdet på tværs af faggruppens virksomheder.

I faggruppearbejdet diskuteres og videnudveksles på relevant lovgivning, standarder, sikkerhedskrav og andet af generel interesse for branchen - for derved at fremme professionel rådgivning til branchen i takt med teknologiudviklingen.

Faggruppen arbejder endvidere med de forskellige messer, faggruppens medlemmer udstiller på, som primært er HI-messen og Automatik.

Metrologigruppen arbejder endvidere med de forskellige messer, Metrologigruppens medlemmer udstiller på - primært HI-messer, Automatikmesser og VTM (Værktøjsmaskiner).

Et emne, der særligt er fokus på i faggruppen er uddannelse i forbindelse med brug af metrologiprodukter og tilhørende software.

Det er et krav for deltagelse i Metrologigruppen, at man er importør, producent eller forhandler af metrologiprodukter.

Faggruppen mødes ca. to gange årligt i forbindelse med større medlemsaktiviteter i BITVA.

Medlemmer af faggruppen er:

Andersen & Nielsen A/S
AVN TEKNIK A-S
Carl Hassing A/S
Carl Zeiss A/S
Diesella A/S
E. Eberhardt ApS
Helmuth A. Jensen A/S
KJV A/S
Kyocera Unimerco Tooling A/S
Lemvigh-Müller A/S
V. Løwener A/S

 

Formand for Metrologigruppen er Jan Møgelmose, Kyocera Unimerco Tooling, e-mail: JMO@kyocera-unimerco.com