Arrangementer

Workshop med Anne Skare

Workshop som opfølgning på "Kørekort til fremtiden" med Anne Skare - som gav os en forsmag ved BITVAdøgnet i Middelfart. Kom i dybden med din virksomheds egen gamechanger på denne workshop, hvor deltagerne forinden workshoppen skal have udvalgt én gamechanger, som der skal arbejdes med.

Business Plan Earth – Bæredygtig forretningsplan

Skal I stå forrest i den bæredygtige konkurrence? Så er det nu I skal tilmelde jer Hansen & Ersbøll Agendas Business Plan Earth. Her stilles der skarpt på netop jeres virksomhed, og sammen udvikler vi jeres bæredygtige forretningsplan, som både er god for miljøet og jeres bundlinje. Forløbet består af 4 online moduler á 1,5 time. 13 BITVA-virksomheder har allerede været gennem forløbet og er nu i gang med at implementere deres nye forretningsplaner. Så hvis I skal være den næste virksomhed med bæredygtig konkurrencekraft, så er jeres chance netop her.

Gulpladeproblematik og leasing

Hvordan er det nu lige med de der gulpladebiler i jeres virksomhed? Hvornår er en bil specialindrettet? Må du have en privat genstand i bilen? Hvad gælder 25-dagsreglen for? Hvad gælder 60-dagsreglen for? Har du styr på moms- og skattereglerne? Det er der desværre nok de færreste SMV'ere der har. Deltag på dette kursus og blive klogere på alle de bøvlede regler.

Generalforsamling 2023

Planlægning af generalforsamling for 2023 er så småt gået i gang. Vi udsender yderligere information via nyhedsbrevet, og opdaterer her på siden, når der er nyt. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Golfturnering 2023

Datoen er allerede sat for BITVAs golfturnering 2023. Sæt et kæmpe kryds i kalenderen! Husk at tage en kollega med, så vi bliver rigtig mange - både det helt uøvede, dem der har prøvet at spille lidt og så naturligvis de øvede med handicap. Så snart aftale om placering er på plads, så bliver lokationen oplyst her på siden.

BITVAdagen 2023

Dagen er sat - afsæt dagen - vi har spændende ting i ærmet. Der er i år et begrænset antal pladser!