Arrangementer

Gulpladeproblematik og leasing

Hvordan er det nu lige med de der gulpladebiler i jeres virksomhed? Hvornår er en bil specialindrettet? Må du have en privat genstand i bilen? Hvad gælder 25-dagsreglen for? Hvad gælder 60-dagsreglen for? Har du styr på moms- og skattereglerne? Det er der desværre nok de færreste SMV'ere der har. Deltag på dette kursus og blive klogere på alle de bøvlede regler.

Generalforsamling 2023 og medlemsmøde

Så åbnede tilmeldingen til årets generalforsamling og 1. medlemsmøde i BITVA. Klik videre og se programmet og få tilmeldt dig endnu en indholdsrig netværksdag i BITVA

BITVA Elevpris 2023

Kandidater til BITVA-ELEVPRIS 2023 søges. BITVA Elevpris gives som en anerkendelse til 1-2 af de dygtigste elever, som både har et fagligt højt niveau, og som i dagligdagen udviser personligt engagement, hjælpsomhed, initiativ og positivitet til glæde for kunder og kollegaer.

Golfturnering 2023

Datoen er allerede sat for BITVAs golfturnering 2023. Sæt et kæmpe kryds i kalenderen! Husk at tage en kollega med, så vi bliver rigtig mange - både det helt uøvede, dem der har prøvet at spille lidt og så naturligvis de øvede med handicap. Så snart aftale om placering er på plads, så bliver lokationen oplyst her på siden.

BITVAdagen 2023

Dagen er sat - afsæt dagen - vi har spændende ting i ærmet. Der er i år et begrænset antal pladser!