Arrangementer

Seminar: Proces om bæredygtighed for BITVAs medlemsvirksomheder

Kom til seminar om, hvordan det øgede fokus på bæredygtighed forventes at påvirke vores branche. I samarbejde med Hansen & Ersbøll Agenda har bestyrelsen besluttet at starte en proces om bæredygtighed, da vi har oplevet en stor efterspørgsel efter, at vi som branche gør noget proaktivt. Vi håber, at du har lyst til og mulighed for at deltage og derigennem hjælpe hele branchen til at forberede sig på de forandringer, vi står overfor.

Seminar | Bliv klar til efterårets messer med video på LinkedIn

Det kan virke helt uoverskueligt at komme i gang med at begynde at optage videoer og bruge dem i markedsføringen, selvom alle råber op om, at video i markedsføringen er en del af fremtiden. Vær med, når BITVA i samarbejde med Dansk Erhverv og brancheforeningerne Professionel Elektronik (PE) og Dialab inviterer til seminar om video på LinkedIn. Du kan deltage enten fysisk på Børsen i København eller hjemme foran skærmen via TEAMS.

FMI Industridag

FMI Industridag i Ballerup er Danmarks største udstilling af materiel og teknologi, målrettet til forsvaret og beredskabet – og det er gratis for virksomheder at deltage.