Arrangementer

Digitale kompetencer til din virksomhed

Med projektet Digital Ledelseskultur får du som leder redskaberne til at optimere din virksomhed digitalt. Deltagelse i projektet kan blandt andet give dig indsigt i den digitale kunderejse, digital forretningsudvikling, e-handel og brugen af nye teknologier og software. Grib chancen nu, og få et kompetenceløft gennem Digital Ledelseskultur. Digital Ledelseskultur er finansieret af Erhvervsstyrelsen og EU med Dansk Erhverv som partner.

Golfturnering 2020

I år afholder BITVA den traditionelle golfturnering fredag den 28. august 2020. Både ”professionelle” som helt uøvede indbydes til at deltage i kampen om pokal- og mesterskabet 2020. Stedet er Langesø Golf Club lige uden for Odense. Tilmeld dig og dine kolleger - prisen er kun kr. 250,00 pr. person for de to første tilmeldte pr. virksomhed er. Vi glæder os til at mødes til en sjov og hyggelig dage i solen på golfbanen!

BITVAdøgnet 24h (inkl. generalforsamling)

BITVAs bestyrelse er glade for at kunne invitere dig og eventuelle kollegaer til BITVAdøgnet 24h den 5. november 2020. I år er arrangementet placeret på én (lang) dag, men bestil meget gerne et værelse, så du får glæde af, at vi endelig kan mødes socialt igen. OPLEV: DENNIS NØRMARK OM PSEUDOARBEJDE - MORTEN LANGAGER OM DANSK ERHVERVS STRATEGI - LARS LØKKE RASMUSSEN - "RYTTERIET". Programmet indholder herudover gruppemøder, (den udskudte) generalforsamling og BITVAs Elevpris. Det er gratis for én person fra hver virksomhed at deltage - yderligere personer fra samme virksomhed skal blot betale 1.000 kr. for deres deltagelse i dagen (inkl. middag med vin).