Arrangementer

Kemiens Faglige Dag 2020 (WEBINAR)

Kemiens Faglige Dag 2020 fokuserer på kemi i en klimatid. Hvad er klimavenlige kemiske råvarer er for en størrelse, og hvad disse skal levere for at fremme et klimahensyn i produkter og forbrug. Dette er særligt vigtigt for omstillingen til et bæredygtigt og klimavenligt samfund, for kemi indgår i alt - serviceløsninger, forbrugsvarer, bygninger, veje etc.

BITVAdøgnet 24h (inkl. generalforsamling)

BITVAs bestyrelse er glade for at kunne invitere dig og eventuelle kollegaer til BITVAdøgnet 24h den 5. november 2020. I år er arrangementet placeret på én (lang) dag, men bestil meget gerne et værelse, så du får glæde af, at vi endelig kan mødes socialt igen. OPLEV: DENNIS NØRMARK OM PSEUDOARBEJDE - MORTEN LANGAGER OM DANSK ERHVERVS STRATEGI - LARS LØKKE RASMUSSEN - "RYTTERIET". Programmet indholder herudover gruppemøder, (den udskudte) generalforsamling og BITVAs Elevpris. Det er gratis for én person fra hver virksomhed at deltage - yderligere personer fra samme virksomhed skal blot betale 1.000 kr. for deres deltagelse i dagen (inkl. middag med vin).

Introduktion til udbud i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI)

FMI inviterer til et orienteringsmøde, hvor alle relevante virksomheder og brancheorganisationer er velkomne. På mødet orienterer FMI om juridiske faldgruber, udfordringer med prækvalifikationer og tilbud set fra et FMI-perspektiv.