Arrangementer

Faggruppemøde: Værktøjsgruppen

Efter generalforsamlingen i marts blev Værktøjsgruppen en realitet, der inviteres nu til første møde i gruppen, hvor vi ud over at lære hinanden bedre at kende og finder ud af, hvad vi kan bruge gruppen og hinanden til også vil blive beriget af både en rundvisning blandt smukke biler og et livsbekræftende oplæg fra Erik Kolmos om hans liv med sport. Selected Car Collection er ikke åben for offentligheden, så det er en enestående mulighed for at se den imponerende bilsamlingen. Oplægget af Erik Kolmos er om et liv med "ja-hatten" på - trods store forhindringer. Efterfølgende spiser vi middag sammen - så det er arrangementet, som du bare ikke vil misse!

Faggruppemøde: Industriel Bearbejdning

Tid til endnu et netværksmøde i Industriel Bearbejdning. Denne gang er der både rundvisning blandt smukke biler og et livsbekræftende oplæg fra Erik Kolmos om hans liv med sport. Selected Car Collection er ikke åben for offentligheden, så det er en enestående mulighed for at se den imponerende bilsamlingen. Oplægget af Erik Kolmos er om et liv med "ja-hatten" på - trods store forhindringer.

Golfturnering 2022

SÅ går det løs igen - BITVAs traditionsrige golfturnering spilles fredag den 26. august. Professionelle som uøvede indbydes hermed til at deltage i kampen om pokal og mesterskab anno 2022. Vi spiller på Sct. Knuds Golfklub i Nyborg. Tilmeld dig og dine kolleger - prisen er kun 325 kr. pr. person for de to første tilmeldte pr. virksomhed (inkl. frokost). Vi glæder os til at mødes til en sjov og hyggelig dag i solen på golfbanen! Har du lyst til at donere en præmie, kontakt da sekretariatet.

WEBINAR: Affaldssortering - Hvad er reglerne for erhverv?

Fra 2023 gælder der nye regler for sortering af husholdningslignede affald fra erhverv, men allerede i dag gælder der regler for affaldssortering på arbejdspladsen. Bliv klogere på reglerne ved at tilmelde på dette webinar.

BITVAdøgnet 2022

Kryds i kalenderen! Vi sender nærmere info senere

Generalforsamling 2023

Planlægning af generalforsamling for 2023 er så småt gået i gang. Vi udsender yderligere information via nyhedsbrevet, og opdaterer her på siden, når der er nyt. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen.