Generalforsamling 2024 og medlemsmøde

BITVA inviterer til en powerfuld dag, som du vil være ærgerlig over at gå glip af!

Udover årets generalforsamling skal vi for første gang uddele BITVAs Talentpris. Foruden prisen modtager vinderen 10.000 kr.

Vi har inviteret tidligere fodbolddommer Kenn Ladegaard Hansen, som i øvrigt er uddannet retoriker, til at holde et oplæg fyldt med tips og tricks til at træne din præsentationsteknik. Kenn har arbejdet med at forbedre toplederes PowerPoints i over 10 år. Han er samtidig TedX-træner og træner de oplægsholdere, der præsenterer på den store Ted-scene.

Der er mere power på programmet, når professor Jakob Kibsgaard fra DTU kommer og fortæller om Power-to-X. Jakob vil indvie os i, hvordan overskudsenergi kan omdannes til brændstoffer, kemikalier og andre værdifulde ressourcer, og forklare hvordan Power-to-X vil komme til at transformerer energilandskabet.

Fuldt opladet på en indholdsrig dag drager vi mod Den Blå Planet, hvor vi har booket en teknisk rundvisning til jer. Vi bliver taget med i maskinrummet, hvor vi får indblik i, hvad det kræver af teknologi for at holde tusindvis af gællende væsner fra hele kloden i live.

Dagen fuldendes med middag og tilhørende vine ved den smukke oceantank i selskab med hammerhajer, elegante rokker samt tusindvis af andre fisk. Det er også ved Oceantanken, vi får besøg af aftenens sidste gæst Henrik Svanekiær, som vil give os et powerfuldt show med magi, tankelæsning, intuition og manipulation.

Dagens program starter med registrering og morgenbuffet, og kl. 10.30 skydes faggruppemøderne i gang.

Ankomst og registrering på Scandic

09.30 - 10.30

Gruppemøder

10.30 - 12.00

Frokost

12.00 - 13.00

Generalforsamling

13.15 - 14.15

BITVAs Talentpris

14.15 - 14.30

Pause

14.30 - 14.45

Præsentationsteknik og PowerPoint i verdensklasse v/Kenn Ladegaard Hansen

14.45 - 15.45

Pause

15.45 - 16.00

Hvad er Power-to-X? v/Jakob Kibsgaard, professor DTU

16.00 - 17.15

Afrunding på dagsprogram

17.15 - 17.30

Umiddelbart efter afslutning af dagsprogrammet går vi i samlet flok til Den Blå Planet, hvor resten af arrangementet afholdes. Godnatdrink og overnatning vil dog være på Scandic.

Tilmeldingen er lukket, men kontakt endelig sekretariatet, så finder vi en løsning! HUSK endelig at give dine kollegaer et hint, så de også har mulighed for at deltage. Det er gratis for første person pr. virksomhed at deltage i dagsarrangementet på Scandic CPH Strandpark. Øvrige detaljer samt priser finder du i invitationen.

Vel mødt i Kastrup. Vi glæder os til en powerfuld dag i vores forening!

De bedste hilsner
Bestyrelsen og sekretariatet