BITVAdagen 2023

Kære BITVAmedlem

Så kom hele programmet på plads, og du og dine kollegaer inviteres derfor til:

BITVAdagen torsdag den 16. november 2023 kl. 10.00 – 17.00 med ankomst og registrering fra 9.30

Vi har booket Kongebrogaarden i Middelfart, hvor vi i smukke omgivelser vil blive inspireret af spændende oplægsholdere. Vi har inviteret militæranalytikeren Anders Puck Nielsen til at opdatere os på den aktuelle situation i Ukraine samt give et indblik i nutidig og fremtidig krigsførelse.

Efter frokost afholdes gruppemøder, hvor de forskellige faggrupper kan komme i dybden med det, der rør sig på netop deres område.

Når gruppemøderne er vel overstået og kaffen er serveret får vi besøg af gadgeteksperten David Guldager, som holder et utrolig interessant oplæg om AI og kunstig intelligens.

Dagen afsluttes på vanlig vis med middag, og denne gang vil performer og rapkunstner Per Vers give os et show med både humor og kant.

Tilmeld dig herunder senest 29. september 2023. Ønskes overnatning, er der selvfølgelig også mulighed for det, men der er booket et begrænset antal værelser, så det er først til mølle. Dine kollegaer er selvfølgelig også meget velkomne, de skal blot selv tilmelde sig herunder.

Læs hele invitationen

Vel mødt i Middelfart!
BITVAs bestyrelse og sekretariat

Tilmelding


VENTELISTEEnkeltværelse inkl. morgenmad


Fx sen ankomst eller lign. noteres det her.